EURÓPAI TURNÉ 2023

Robbie Williams XXV európai turné 2023 összes időpontja a kiemelt hírekben! A jegyárusítás kezdete a hivatalos RW Store-ban már szeptember 28-án 10 órától, a mindenkinek elérhető jegyek pedig szeptember 30-án 10 órától érhetők el!
(utolsó módosítás 2022.09.26)

Regisztráció info

Amennyiben regisztrálni szeretnél az oldalra, írj emailt a megadott elérhetőségre az igényelt felhasználói név feltüntetésével!

Fontos információ!

A könnyebb átláthatóság végett az itt megjelent aktuális külföldi és/vagy magyar hírekből csak 1 változat kerül fel a sajtóorgánum forrásának megjelölésével!

Bejelentkezés

Navigáció

Életrajzok

Take That Story
Gary Barlow
Mark Owen
Howard Donald
Jason Orange
Címlap

A Hungarian Take That Forever Fan Club még 2007 januárjában alakult konkrét tervekkel, célokkal.

A Hungarian TT FFC célja:
  • Magyarország egyetlen legnagyobb HIVATALOS Take That Rajongói Klubja szeretne lenni! Azért alakult meg, hogy összefogja a Take That rajongótáborát!
  • Elsőként informálja a Take That rajongókat minden hírről, ami a Klub birtokába jut.
  • A csapatot hazánkban ismét ugyanolyan tisztelet övezze, mint régen.
  • Az elképzeléseit próbálja megvalósítani tűzön-vízen át, a cél érdekében.
A Hungarian TT FFC feladata:

- Folyamatos harcokat vívni Magyarországon a Take That tiszteletének megőrzése végett. Kiállni a fiúkért minden esetben, bárkivel szemben! Legyen ő civil személy, vagy a hazai média bármely embere!
- Beszámolni mindenről, ami a Take That és a Hungarian TT FFC háza táján történik. Ide tartoznak a hiteles információk épp úgy, mint a magyar és az angol vagy német nyelvű hírportálok aktuális bulvárhírei is.

Mottója:

Nem a rajongók vannak a Klubért, hanem a Klub van a rajongókért!

Jelszava:

Take That Forever! They Are Back For Good!

A HUNGARIAN TT FFC MŰKÖDÉSE:

Mindenkit várunk, akire hatással volt vagy van a kilencvenes évek meghatározó fiúbandája. A zenekar régi és leendő új rajongóinak naprakész hírekkel, információkkal szolgálunk! Emellett diszkográfiával, biográfiával valamint dalszövegekkel is várjuk az érdeklődőket!

A Hungarian TT FFC honlapján igyekszünk az összes aktuális magyar továbbá külföldi hírt is feltüntetni, amit a forrás hivatkozásra kattintva lehet végigolvasni.

Aki garantáltan nem szeretne lemaradni semmiről, vegye fel oldalunkat a Kedvencek közé vagy iratkozzon fel RSS Hírcsatornánkra. Szeretnél csatlakozni MSN hálózatunkba is, ahol van néhány videó letöltés? Ha igen, akkor jelentkezz a megadott címen! Aki pedig szeretne a cikkekhez is hozzászólni, regisztráljon az oldalra!

Jövőbeli tervek:

Ötletek, tervek folyamatosan vannak. Emellett persze nincsenek elhanyagolva a a korábbiak sem. Persze mindenhez idő kell, ezért türelmet kérünk. Minden fontos változásról, ami a Klubot érinti, beszámolunk itt a honlapon!

Ha fel szeretnéd venni a Hungarian TT FFC-vel a kapcsolatot, az Impresszumban megadott elérhetőségekre írhatsz!

utolsó módosítás: 2013. október 5

Kiemelt események

2022.10.14: RW exkluzív interjú a Sláger FM-en (95.8), 16:00-kor

(utolsó módosítás: 2022.10.11)

Kiadott albumok

Take That & Party
Everthing Changes
Nobody Else
Beautiful World
The Circus
Progress"
Progressed
III. [Deluxe Edition]
Wonderland

Válogatások

Greatest Hits
The Ultimate Collection
Odyssey

Koncertfelvételek

Take That Presents The Circus Live
Progress Live